Kempenstede

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Bladel - Hapert
Toekomstig aanbod

€ 325.000,- tot € 689.000,-

Over dit project

Hapert
Wonen in de Kempen, dat is het ultieme genieten!
De Kempen is een grensoverschrijdend gebied, in het noordoosten van België en in Nederland ten zuiden van Tilburg (27 km) en Eindhoven (21 km), beter bekend als de Brabantse Kempen. Voor natuurliefhebbers is het al sinds jaar en dag een geliefde regio met eindeloos veel bos met talrijke fiets- en wandelpaden afgewisseld met authentieke en idyllische dorpen. Midden in de Brabantse Kempen ligt het dorpje Hapert, een van de kerkdorpen van de gemeente Bladel met bijna 21000 inwoners. Ervaar de dorpse gastvrijheid, rustiek, weg van alle stadsdrukte maar toch bruisend met de dynamiek van een kleine stad. Hapert ligt pal aan de A67. Met de auto bent u in 20 minuten in Eindhoven en in een dik half uur in Tilburg. Het dorp is ook per bus (2 lijnen) goed te bereiken.

Wonen zoals wonen zou moeten zijn - Aanbod
Het splinternieuwe gebouw biedt ruimte aan 16 appartementen in verschillende groottes met aan de Kerkstraat op de begane grond commerciële ruimte, het vroegere Bazaarke. De appartementen worden gerealiseerd in één gebouw dat op een hoek is gesitueerd: aan de Kerkstraat vier lagen en aan Alexanderhof drie. Er is een moderne liftvoorziening en de entree is videobewaakt. Elk appartement heeft een parkeerplaats die zich bevindt op het omsloten gebouwterrein toegankelijk via een geautomatiseerde roldeur. De appartementen zijn BENG (bijna energie neutraal), voorzien van een zeer stille warmtepomp, een warmte-terugwin-installatie (WTW) met één of twee zonnepanelen, afhankelijk van de grootte van het appartement. Optie is om per appartement vijf extra zonnepanelen te laten plaatsen.

Voor meer informatie ga naar de projectwebsite www.kempenstede.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Kempenstede
Woningen
1 van 16 beschikbaar
Prijs
€ 325.000,- tot € 689.000,-
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Bladel.

Aanmelden